Uuden suunnan ensimmäinen päivä.

Taidan olla ainokaisia joilla ei vielä omaa blogia ole 😉 tai ole edes koskaan ollut.

Kirjoittamisessa en todella ole mikään virtuoosi,mutta eiköhän tässä harjaannuta. ”Oppia ikä kaikki”. Tarkoituksenani on jakaa omasta elämästäni ja varsinkin sen uusista tuulista. Kaikesta mistä olen kiinnostunut ja mitä kohden olen kulkemassa.

Perheeseeni kuuluu avopuolisoni sekä neljä lasta. Eli arki on,no te voitte arvailla ja tietää. Aikamoista tasapainoilua. Olen 34 vuotias ja tällä hetkellä rapakunnossa ihan kirjaimellisesti. Sohvaperunana olen ja mennyt, aina sieltä missä aita on matalin.

Elämään on kuulunut isosti huonot elämäntavat. Roskaruoka,liikkumattomuus, kahvi sekä tupakointi. Sairastan myös paniikki ja ahdistuneisuushäiriötä,enkä siis häpeile sitä kertoa. Se on osa minua ja sen kanssa on elettävä. Tai ainakin yritettävä elää.

Uuden suunnan ensimmäinen päivä on alkanut sillä,että olen lopettanut tupakoinnin tänään. Hyvä minä! Ja hyvä te, jotka olette tehneet saman. Ja iso tsemppi heille ,jotka miettivät tekevänsä saman. Ollaan vahvempia, kuin se röökin pirulainen. Nyt on hyvä aika aloittaa myös tämä blogi,saattaa olla ,että puran itseäni jonkin verran, tästä aiheesta myös tänne. 🙂

Elixialle on tullut hommattua kuntosalikortti, joten kuulumisia siltä saralta tulee aivan varmasti. Valokuvaus sekä ruuan laitto on myös minulle tärkeitä asioita.

Näillä näppäimillä pitäisi lähteä liikkeelle. Toivottavasti matkasta tulee huima 😉 !

 

Terkuin: Tinah